CALITATEA - ne defineste, ELEGANTA - va dezvaluie personalitatea, SIGURANTA - va da incredere
 
 
 
 

Despre mobila din pal

Palul este unul dintre cele mai des intalnite materiale din care se face mobila moderna, este bine sa stii avantajele si dezavantajele acestui material, precum si modul de a o intretine.

Cititi mai multe despre mobila la comanda.

PAL este acronimul pentru placi aglomerate din lemn. Lemnul obisnuit este presat, tocat, lipit cu clei sau rasini sintetice din care se obtin placi. Placile se usuca si se finiseaza cu melamina, lacuri sau furnir, apoi se taie si se monteaza din el corpuri de mobilier. Straturile superioare se obtin din particule foarte mici pentru ca suprafata placii sa fie foarte fina si rezistenta la zgarieturi.

Palul este mult mai usor decat lemnul, si costurile de prelucrare sunt mai mic. In timp palul a inlocuit mai multe piese de mobilier fabricate din lemn masiv dupa tehnici traditionale.

Din pal se fabrica parchet, mobila, suporturi, se construiesc lambriuri, pervaze. Palul este intalnit si in cazul bucatariilor realizate la comanda.

Una din cele mai mari dileme lae cumparatorilor este alegerea pe care acestia o au de facut intre pal si MDF.

Palul este mai accesibil ca si pret prin comparatie cu MDF-ul dar este considerat mult mai bun decat acesta din urma. MDF-ul este o placa cu densitatea mai mare decat palul.

Palul are o greutate mult mai mica, costuri reduse si este mai usor de prelucrat. Pretul accesibil si executia rapida a comenzii sunt doua atuuri principale ale acestuia. Clientii trebuie sa aleaga dintr-o paleta larga de culori. Mobila realizata la comanda poate fi de orice tip, dimensiune sau forma.

 

PERFECT CONS DEP Srl - Pitesti, Tel. 0784 - 225 235, 0784 - 225 245